Geboortekaartjes drukken

Je eigen geboortekaartjes laten drukken? Bij Kaartje2go kun je je eigen gemaakte geboortekaartjes drukken. Kaartje2go biedt je de mooiste kwaliteit en veel ontwerpvrijheid. Wij hebben al meer dan 350.000 tevreden klanten, en een 101% tevredenheidsgarantie!
De geboortekaartjes zijn als beste getest door Consumentenbond en Vara Kassa. Ook stonden de geboorte kaartjes in de top 10 van Wij Jonge Ouders!

Zelf geboortekaartje maken

Zoek een mooi geboortekaartje uit onze uitgebreide collectie en geef hier je eigen draai aan. Of begin helemaal blanco met een foto, die je zelf bewerkt met een mooi kader, figuren en een persoonlijke tekst. Kaartje2go biedt de meeste ontwerpvrijheid voor het maken van je geboortekaartje. Mooie kaders, leuke figuren en verschillende lettertypes.

Je kunt het geboortekaartje alvast voor de geboorte zoveel mogelijk afmaken. Je kaartje wordt opgeslagen in je account. Wanneer je baby is geboren, maak je de geboortekaart af en bestel je je kaartje. Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd!

Voordelen Kaartje2go

* Mooiste kwaliteit
* Ruime keuze
* Veel ontwerpvrijheid
* Vriendelijke prijzen
* Kaartje van tevoren al zo veel mogelijk klaarzetten en opslaan in je account
* Mogelijkheid tot het bestellen van een gratis proefkaart
* Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd

Ervaring van een klant

Wij hebben uitnodigingen voor mijn zoontjes eerste verjaardag via Kaartje2go gemaakt en het ging perfect! De kwaliteit is super! Zoals je het op je beeldscherm ziet, zo wordt het ook. Weinig tot geen afwijking in kleur, mooie kaartjes en dus goede kwaliteit! Zeker een aanrader.
Mochten wij ooit een tweede krijgen, gaan we zeker ook bij Kaartje2go kijken !
Een voordeel is dat je alles van te voren klaar kan maken en in kan vullen en op het moment dat je kindje geboren is, alleen nog maar de geboortegegevens hoeft in te vullen en met 1 klik verzend je ze!

NimaBoy – op Babybytes.nl

Kijk ook bijvoorbeeld op zwangerschapspagina voor reacties!

Grootste collectie geboortekaartjes

Kaartje2go heeft de leukste en grootste collectie geboortekaartjes voor jongens, meisjes, meerlingen en adoptie!

Geboortekaartjes drukken

De mooiste geboortekaartjes drukken?

Laat ook je geboortekaartjes drukken bij Kaartje2go!