Trouwkaarten drukken

Trouwkaart laten drukken? Voor je bruiloft wil je een mooie en unieke trouwkaart. Die trouwkaart maak je eenvoudig en origineel via Kaartje2go. Bij Kaartje2go kun je eenvoudig en origineel je eigen trouwkaarten drukken. Je ontwerpt ze zelf, of kiest een kant en klare trouwkaart uit de unieke collectie. Bij Kaartje2go maak je de mooiste trouwkaarten. Ze zijn als beste getest door oa de Consumentenbond en Vara Kassa. Al meer dan 8.000 bruidsparen gingen je voor!

Trouwkaarten drukken

Voordelen Trouwkaartjes Kaartje2go

* Unieke trouwkaarten
* 101% tevredenheidsgarantie
* GRATIS proefkaart
* Mooiste kwaliteit
* Snelle levering door heel Nederland

Trouwkaart drukken met eigen foto

Maak je trouwkaart persoonlijk met je eigen foto! De meest persoonlijke en unieke trouwkaart ontwerp je met een eigen foto. En je kunt ook elke unieke kaart uit onze collectie combineren met een eigen foto. En vervolgens kun je je eigen teksten opmaken. Als je je trouwkaart opslaat in je account, kun je ook eenvoudig een trouwkaart laten drukken voor daggasten en avondgasten.

Tips voordat je trouwkaarten gaat drukken

Om er zeker van te zijn dat alle genodigden op jullie trouwdatum beschikbaar zijn, kunnen jullie 4 tot 6 maanden van te voren een save the date kaart sturen. Dit is een aankondiging van de trouwdatum. Op die manier kunnen de gasten deze datum vrijhouden in hun agenda.

Het is verstandig om ongeveer 4 maanden van te voren een proefexemplaar van de trouwkaart aan te vragen. Zo hebben jullie alle tijd om aanpassingen te maken voordat je het juiste aantal trouwkaarten laat drukken. Bestel een aantal extra kaarten, voor gasten die jullie toch willen uitnodigen, maar die nog niet op de gastenlijst staan. De meeste aanstaande bruidsparen doen de huwelijksuitnodiging ongeveer 8 weken voor de speciale dag op de bus.

Trouwkaarten drukken? De mooiste trouwkaarten maak je zo, bij Kaartje2go!