Uitnodiging drukken

Uitnodiging drukken? De mooiste uitnodiging maak je zelf, bij Kaartje2go!. Er zijn tal van speciale gelegenheden waar je uitnodigingen voor zou willen laten drukken. Een kinderfeestje van je kind(eren), een uitnodiging voor je eigen verjaardag, het feest ter gelegenheid van je huwelijksjubileum, het jaarlijkse kerstdiner bij jou thuis, en ga zo maar door! Bij Kaartje2go ben je hiervoor aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid vind je de juiste uitnodiging.

Uitnodigiing uit collectie, of met eigen foto

Zoek een mooie uitnodigingskaart uit onze uitgebreide collectie, en personaliseer deze zelf met je eigen tekst, foto’s en/of kaders en figuren uit de kaartmaker. Zo maak je in een handomdraai een unieke kaart! Natuurlijk kun je ook helemaal zelf de kaart ontwerpen. Je begint met een mooie foto, die je zelf bewerkt met een kader, figuren en een tekst. Ontdek zelf de vele mogelijkheden!

Voordelen uitnodigingen Kaartje2go

  • Mooiste kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Veel ontwerpvrijheid
  • Vriendelijke prijzen
  • Mogelijkheid tot het bestellen van een gratis proefkaart
  • Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd

Ervaring van een klant

Bij jullie onze trouwkaart besteld in vintage stijl. Helemaal te gek en super veel reacties op gekregen. Nu mijn opa en oma 60 jaar getrouwd zijn, de uitnodigingen ook bij jullie besteld. Zo heb ik ontdekt dat bij jullie voor elke leeftijd en gelegenheid een geschikte kaart is. Bedankt!

Willeke (via Facebook)

<h2>Voorbeelden uitnodigingstypen</h2>

Bij Kaartje2go kun je uitnodigingen maken voor kinderfeestjes, verjaardagen, jubliea en je huwelijk. Maar ook bijvoorbeeld voor je doop, communie of bar mitswa. Eigenlijk vind je bij Kaartje2go een uitnodiging voor elk moment. En het leuke is: Je maakt ‘m zelf persoonlijk! Hieronder ze je een paar voorbeelden.

Uitnodiging drukken

<h2>Je eigen uitnodiging drukken</h2>

De mooiste uitnodiging druk je zo, bij Kaartje2go. De kaarten zijn meerdere malen als beste uit een test gekomen. Onder andere bij de Consumentenbond en Vara Kassa! Wij versturen de uitnodigingen door heel Nederland. Bovendien zijn de uitnodigingskaarten vriendelijk geprijsd. Vergelijk zelf goed bij de verschillende aanbieders.